Örök hűséget kell fogadnunk?

Szex & Más kategória 5 hozzászólás

Ha jól működik egy kapcsolat, szeretjük egymást, hasonlóképpen gondolkodunk szinte mindenről, miért is kellene felrúgni mindent, csak mert a felek néha máshol is keresnek (leginkább testi) izgalmakat? Hogy lehetne elvárható, hogy teljes fizikai "hűségben" éljenek le emberek egy életet? Miért ne lehetne ismerkedni másokkal is úgy, hogy a legigazibb, állandó társam közben ugyanaz a személy marad?

kisspann szerint

A félrelépés vagy "nyitott kapcsolat" előbb-utóbb hazudozással jár. Meg jó kis nemi betegségekkel. Féltékenységi rohamokkal, zűrzavaros helyzetekkel. Mégis ki gondolja úgy, hogy ez hosszú távon menedzselhető? Százszor inkább a hűség, amikor is egy partnerrel osztozunk mindenben, örömben, bánatban.

Jessica Negra szerint

1 Flagstaff mondta 5 éve
Képzeld, nem csak az állandó partnerrel lehet védekezni! A "nyitott kapcsolatban" nincs hazudozás. Ahol van, az már nem nyitott kapcsolat, hanem megcsalás. Összekevered a fogalmakat.
Szerintem ez a kérdés vérmérsékletfüggő, aki nem tudja menedzselni, az ne menedzselje, és kész. Mint a magassarkú, kényelmetlen és nem praktikus, mégis a fél világ hordja, hát szólok én egy szót?
2 szizsuzsóka mondta 5 éve
Sajnos a magassarkú cipő amilyen szép és esetleg kényelmes is, olyan káros! Nem akkor, amikor viseled, hanem évekkel, évtizedekkel később. Eldeformálódik a lábad, bütyköd lesz és kalapácsujjad. Azt hiszem hasonló deformálódások játszódnak le a nyitott házasságokban is. Nem akkor rossz, amikor csinálják, évtizedekkel később válik azzá és marad meg a rossz szájíz.(Gondolom.)
3 vaalexa mondta 4 éve
Alapvetően az ember szeretetre van programozva. Van az úgy, hogy nem találkoztál még A személlyel, és libidód kezelésre szorul, de... az nem kapcsolat, és nem játszható hosszútávon, belerokkansz.
4 mihaleczkimaria mondta 4 éve
Szerintem nem kötelező a hűség, ám akkor az nem lehet mindaddig házasság, míg nem lesz teljes hűség...
5 mihaleczkimaria mondta 4 éve , válasz erre: 4
Ugye milyen egyszerű? ;)

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.