• Életmód kategória Még nincs hozzászólás

  Itthon, Magyarországon.

  izsaandi szerint

  100%

  0%

  Ítélet
  Külföldön!

  izsaandi szerint

 • Szex & Más kategória 3 hozzászólás

  Az nlc rendszere nem tökéletes.

  lilla123 szerint

  86%

  14%

  Ítélek
  A kormány tehet róla.

  lilla123 szerint

 • Szex & Más kategória Még nincs hozzászólás

  Igen, ez normális.

  Pék Zsófi szerint

  0%

  100%

  Ítélet
  Nem, ez nem normális.

  cica93 szerint

 • Egészség kategória Még nincs hozzászólás

  Akik az élmezőnyben vannak, azok igen.

  Pék Zsófi szerint

  67%

  33%

  Ítélet
  Nem, hiszek abban, hogy most már a mezőny összes tagja tiszta.

  Pék Zsófi szerint

 • Otthon kategória Még nincs hozzászólás

  Egyszerűen ocsmány.

  Tiszai Andrea szerint

  75%

  25%

  Ítélet
  Pedig olyan szép a zöld.

  Tiszai Andrea szerint

 • 3746nap 23óra 03perc

  Ítélkezés

  Sztárok kategória Még nincs hozzászólás

  Hírességeket, közéleti személyiségeket elítélni és jelzőkkel ellátni hülyeség! Csak akkor alkossunk véleményt másokról, ha személyesen is ismerjük őket. Valószínűleg ha ezeket visszahallják nem esik jól nekik. Valljuk be, nekünk sem esne jól...

  LoxaJordan szerint

  80%

  20%

  Ítélek
  Abból élnek, hogy híresek, akkor már hadd csámcsogjon rajtuk a nép!

  lilla123 szerint

 • Család kategória Még nincs hozzászólás

  Nagyon szomorú ténynek tartom, hogy a férfiakat szinte senki sem védi a családon belüli agresszió esetén. Főként nem olyan "hangosan", mint a nőket szokás.
  A férfiakat leginkább lelkileg terrorizálják a nők...
  A férfiak, családapák hová forduljanak a problémájukkal, ahol nem nevetik ki őket?
  Egy példa.: A nő: "csinálhatsz, amit akarsz!!!! A gyerekek és a ház az enyém, úgyis nekem ítéli a bíróság!!!"
  A hajléktalanok nagy része férfi....
  Elgondolkoztató.
  Meggyőződésem, hogy a nőknek ugyanolyan jogai vannak, mint a férfiaknak, ám akkor a férfiaknak is legyenek ugyanolyan jogai, mint nekünk; nőknek.
  A nők is tudnak ugyanolyan kárt okozni (ha nem nagyobbat sokszor) a férfiak életében, mint a férfiak a nőkében.

  mihaleczkimaria szerint

  75%

  25%

  Ítélet
  A családon belüli erőszak legtöbbet emlegetett alapesete, ha a támadó a férfi. Ha bántalmazza a családját, logikusnak tartom, hogy a nő maradjon a gyerekekkel, és a bántalmazó férfi tűnjön el az életükből. Senki sem nevelné szívesen a gyerekeit egy bántalmazóval együtt, neki kiszolgáltatva.

  csillacsaj szerint

 • Szex & Más kategória 1 hozzászólás

  Az orgazmust megjátszani hülyeség, aki megjátssza, nem ad magának lehetőséget az átélésre.

  tundercupp szerint

  94%

  6%

  Ítélet
  Ez szerintem butaság! Az orgazmus nem csak Rád, hanem a partneredre is hatással van. A párodnak az is fontos, hogy Te jól érezd Magad és Neked legyen jó, utána gondol saját magára. És ha már egy bizonyos ideje tart az aktus és valamiért nem tudsz elmenni, akkor igenis meg kell játszani, mert úgy gondolom nem akarod és nem is szép dolog a párodat ilyen dologgal megbántani! Nálam is előfordult már ilyen, de nem azért mert a párom nem csinált valamit jól, hanem mert egyszerűen nem tudtam kikapcsolni és csak Rá figyelni! Ez nem szégyen, de néha előfordul szerintem Mindenkivel! És ha muszáj, inkább megjátszom az orgazmust 100x, minthogy 1x megbántsam ilyennel a barátomat!!!!

  Ancsi0119 szerint

 • Szex & Más kategória Még nincs hozzászólás

  Szerintem interneten majdhogy nem lehetetlen értelmes kedves jóérzésű partnert találni, ameddig az ötven év körüli férfiak a húszon éves hölgyek körében keresgélnek, és nem a negyvenesek körül.

  pom-pom szerint

  75%

  25%

  Ítélet
  Úgy gondolom, hogy az interneten keresztül való ismerkedés sok kockázattal jár, kifoghatunk kétes életű személyeket, de hiszek benne, hogy kellő kitartással megtalálhatjuk azt, akivel el tudunk képzelni egy komoly párkapcsolatot.

  tundercupp szerint

 • Szex & Más kategória 5 hozzászólás

  Ha jól működik egy kapcsolat, szeretjük egymást, hasonlóképpen gondolkodunk szinte mindenről, miért is kellene felrúgni mindent, csak mert a felek néha máshol is keresnek (leginkább testi) izgalmakat? Hogy lehetne elvárható, hogy teljes fizikai "hűségben" éljenek le emberek egy életet? Miért ne lehetne ismerkedni másokkal is úgy, hogy a legigazibb, állandó társam közben ugyanaz a személy marad?

  kisspann szerint

  92%

  8%

  Ítélet
  A félrelépés vagy "nyitott kapcsolat" előbb-utóbb hazudozással jár. Meg jó kis nemi betegségekkel. Féltékenységi rohamokkal, zűrzavaros helyzetekkel. Mégis ki gondolja úgy, hogy ez hosszú távon menedzselhető? Százszor inkább a hűség, amikor is egy partnerrel osztozunk mindenben, örömben, bánatban.

  Jessica Negra szerint

 • Egészség kategória 2 hozzászólás

  Szerintem az energiaital jelenleg túlságosan könnyen elérhető a tinik számára. Korhatárhoz kellene kötni a vásárlását.

  kacsi szerint

  94%

  6%

  Ítélet
  Nem látom értelmét a tiltásoknak, szabályozásoknak. Ha akarnak: mindenhez hozzájutnak, legyen az drog, pia... Pont az energia-ital lenne kivétel? Inkább a józan, szeretetteljes családi légkör korhatárra tekintet nélküli megtartását javaslom.

  Jajulálá szerint

 • 3580nap 13óra 08perc

  Szolárium

  Egészség kategória 1 hozzászólás

  Egyre több reklámot kap a szolárium. Szép bőrszínt ad, de szerintem veszélyes és gyorsítja a bőr öregedését.

  kacsi szerint

  97%

  3%

  Ítélek
  Mértéktelenül használva minden veszélyes, a szolárium is. Viszont mértékkel használva szépíti a bőrt, önbizalmat ad, pótolja a D-vitamint, felvidít, és növeli az elelnállóképességet. Szerintem a szoli jó!

  Flagstaff szerint

 • Trend kategória 2 hozzászólás

  A nő egyik nagy éke a haja. Minél hosszabb és dúsabb, annál nőiesebb.

  kacsi szerint

  95%

  5%

  Ítélek
  És ha kevés van, mert úgy teremtődött? Vagy betegség miatt, akut gyulladás miatt elhullott? Attól még lehetünk ápoltak, gondozattak, sőt szépek is! Csak egy jó fodrász kell, egy jó vágás és egy dúsító hab! Ennyi. Hja és mosoly! No, meg szeretet - mely sugározzon belőlünk!

  Georgina Bojana szerint

 • Otthon kategória 1 hozzászólás

  Miért kell az ajándékokat előre "lejelenteni"? Nem mindenkinek van ideje pont azt a sapkát, játékot, kabátot, könyvet, satöbbit beszerezni, amit az illető éppen meghatároz. Az apró ötletes figyelmességeket is lehetne értékelni.

  kacsi szerint

  86%

  14%

  Ítélek
  Az ajándékozásnak - véleményem szerint - pont az a lényege, hogy a kapó őszintén örüljön neki, és azt kapja, amit szeretne. Az a legrosszabb a karácsonyi ajándékátadáskor, ha jópofát kell vágnom egy újabb, a hátam közepére kívánt porfogóhoz, kütyühöz, vagy a harmadik ugyanolyan könyvhöz, mint ami már nekem is megvan. A listával ki lehet kerülni a hasonló csalódásokat és mindenki boldog. A kapó, mert azt kapja, amit amúgy is szeretne, az adó pedig mert őszinte örömöt lát a másikon.

  westaro szerint

 • Család kategória Még nincs hozzászólás

  Megkérjük-e párunkat hogy végezzenek el 1-2 "házimunkát" vagy csak némán pakoljuk a szétdobált szennyest pl utánuk?? Én minden alkalommal megkérem rá hogy szedje össze maga, mivel utánam sem pakol el senki, nekem miért kellene? Ez nem a szeretetről szól szerintem, hanem arról ki hogyan "okítja" a párját, hisz a férfiak az anyukánál ugye megszokják hogy szó nélkül, mosva, főzve takarítva van rájuk.

  vikee szerint

  83%

  17%

  Ítélek
  Naná, hogy megkérjük. Nem gondolatolvasó, ugyebár? Ha tudja, mit szeretnénk, tudja teljesíteni is. (Feltéve, ha nem hülye szerencsétlen.)

  Flagstaff szerint

 • Trend kategória 2 hozzászólás

  Nem, nem muszáj, sőt. Már ha ajándékon valami értékes használati tárgyat értünk. Közhely, de igaz: az együtt töltött idő, a kedves, személyes gesztusok: ezek a legnagyobb ajándékok. Az értéktárgyak kötelező vásárlása csak megmérgezi az ünnepet.

  Petit Verdot szerint

  92%

  8%

  Ítélet
  Ugyan már! Miért "mérgez" bármit is egy könyv vagy neadjisten egy régóta vágyott telefon? Attól, hogy erre az időszakra időzítjük pár nélkülözhetetlennek tűnő tárgy beszerzését még megmaradnak a gesztusok és a boldogan, együtt eltöltött idő... És persze fontosak a megszokások is. Mert mit mond majd a gyerek az iskolában, ha megkérdezik, mit kapott karácsonyra? "Egy békében eltöltött estét?"

  Kissjucc szerint

 • Család kategória 5 hozzászólás

  A fiam 6 és fél éves. Elég okos ahhoz, hogy már tudja: a szüleitől kapja karácsonyra az ajándékokat. Tavaly még eljátszottunk a Jézuskás mesét, én az idén már nem erőltetném, sokkal meghittebb lenne együtt végezni "a nagyfiúval" az ünnepi előkészületeket. Mondanom sem kell, a család nagy része másképp látja: "ráér még felnőttnek lenni a gyerek". Szerintem meg abszurd erőltetni az illúziókat, pláne ha a gyerek már nem fogékony rájuk.

  Jessica Negra szerint

  93%

  7%

  Ítélet
  Tényleg a legszebb év az a néhány, amikor az ember még hihet a "tündérmesékben". És lehet, hogy egy elsős kisfiú már hallott ezt-azt (mondjuk az osztálytársaitól), és már nem (vagy alig) hisz a Jézuskában - de ettől még lehet rá igénye, hogy anyuék eljátsszák. Ha meg másképp gondolja, úgyis egyértelműen jelezni fogja...

  Petit Verdot szerint

 • Életmód kategória 6 hozzászólás

  A párommal évről évre kényelmetlen helyzetbe kerülünk emiatt: hol töltsük a Szentestét? Most már negyedik éve vagyunk együtt, és bár még csak eljegyeztük egymást és nincs még gyerekünk, bennem megvan az igény, hogy kettesben töltsük az év legmeghittebb estéjét. Talán neki sincs ellenére, de a szülei képtelenek őt teljesen elengedni, így minden évben az a vége, hogy engedünk a szülői nyomásnak: ő is és én is, külön, a szüleinknél töltjük az első éjszakát, és csak másnap ünnepelhetünk kettesben. Szerintem harmincéves embereknél, ha együtt élnek, fordítva kellene lennie: Szenteste együtt, a többi nap a családé...

  Lapacho szerint

  98%

  2%

  Ítélet
  A szüleim egyetlen gyereke vagyok, meg lehet érteni, hogy ragaszkodnak hozzám. Ha majd gyerekünk lesz a párommal, természetesen mindez megváltozik, és ők is meg fogják érteni, hogy otthon töltjük a Szentestét. De addig is hozhatunk ennyi áldozatot a szüleinkért, nem?

  CsillaX szerint

 • Gasztró kategória 2 hozzászólás

  Világéletemben halat ettünk karácsonykor. Egészséges, könnyű, így nem annyira megterhelő az ünnepi menü... A pulyka karácsonyra amerikai szokás, nem értem, miért kellene nekünk is átvennünk!

  Kisborso szerint

  96%

  4%

  Ítélet
  A hal nekem egyáltalán nem ünnepi étel, évek óta pulykát készítek karácsonyra, amit más alkalmakkor nem is nagyon fogyasztunk. Nagyon változatosan lehet elkészíteni, minden évben új recepteket gyűjtök hozzá. És tök mindegy, hogy amerikai vagy nem, lényeg, hogy finom legyen! :)

  CsillaX szerint

 • Otthon kategória 11 hozzászólás

  Ha már hetekig a szobánk dísze a karácsonyfa, szerintem nem aggathatjuk tele akármivel. Én a szobában lévő bútorokkal harmonizáló, inkább egyszínű, stílusos fát szeretem, nem pedig az ízléstelen, ezerszínű, csillogó-villogó giccsparádét.

  Kissjucc szerint

  98%

  2%

  Ítélet
  Abszolút az ellenkezőjét gondolom. A "hozzon mindenki még egy díszt!" híve vagyok. Nálunk minden családtag, barát hozzájárulhat a fa szépségéhez - a saját ízlése szerint. Elvégre: egyszer van karácsony! :)

  Petit Verdot szerint